Een auto huren in Rotterdam

Als je niet vaak gebruik maakt van auto of geen auto tot je beschikking hebt, kan het zijn dat je regelmatig een auto wilt huren. Het huren van een auto kent vele voordelen. Je zit namelijk niet vast aan de auto waardoor je geen vaste kosten hebt zoals wegenbelasting en het verzekeren van een auto. Als je een auto wilt huren in de omgeving van Rotterdam kan je het beste de website van Greenwheels eens bekijken. Het is een betrouwbare partij en heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten en merken auto’s. Ook de voertuigen die zij aanbieden zijn altijd gekeurd en honderd procent veilig. Je kan vaak al binnen enkele minuten wegrijden met je gehuurde auto. 

 

Wat is een deel auto?

Een deel auto is zoals de naam het als zegt, een gedeelde auto. Als je uit de omgeving van Rotterdam komt, weet je dat een auto parkeren veel tijd en geld kan kosten. Dit omdat de beste plekken altijd al bezet zijn en je vaak een aardig geldbedrag moet betalen voor een vaste parkeerplek. De meeste Rotterdammers hebben daarom een scooter of een fiets en je kan je hierdoor ook sneller verplaatsen door Rotterdam. Het centrum van Rotterdam is een extreem drukke plek qua verkeerd en je bent meestal sneller met een scooter of een fiets. Als je toch eens een auto nodig bent om spullen op te halen of om lekker met het gezin een avondje weg te gaan, dan kan je het best een auto huren Rotterdam. Je zit namelijk niet vast aan die vervelende parkeerplaatsen omdat je de auto terug kan brengen naar de verhuurder. Er zijn ook aanbieders actief op de Rotterdamse markt die gedeelde auto’s aanbieden. Je kan gemakkelijk met een smartphone app een auto opzoeken die bij jou in de buurt staat en deze ook openen met je telefoon. Simpeler kan het tegenwoordig niet. Het huren van een deelauto is zeer voordelig en je kan al vaak een auto huren voor maar dertig euro per dag. 

 

Een auto particulier of zakelijk huren?

Als je een auto wilt huren om langs je klanten te gaan, is het beste om de auto te huren op naam van het bedrijf waarvoor je werkt of je eigen bedrijf. Je kan hierdoor de kosten van je winst aftrekken. Wil je een dagje weg met vrienden of gezellig een stukje gaan rijden? Dan kan je het beste voor Auto huren particulier kiezen. Natuurlijk kun je de kosten niet van je inkomstenbelasting aftrekken maar het is wel een gemakkelijke manier om een veilige en goedkope auto te huren.