Hottubs voor in de tuin

Thuis genieten en ontspannen in de tuin is het allerfijnste. Buiten in de zon eten en kletsen met familie en vrienden. Niets voelt fijner om zo een deel van de dag te besteden. Om extra te kunnen genieten in de tuin gedurende het hele jaar, wordt er vaak een hot tub aangeschaft. Hier kan en in de zomer en in de winter van worden genoten. Er is vaak plek voor meerdere in de hottub om zo gezellig samen te ontspannen. Na een drukke dag kan er zo lekker ontspannen worden in het opgewarmde water. 

Soorten hottubs

Er wordt onderscheid gemaakt in de authentieke houten hottubs en de kunststof hottubs. De kunststof en houten hottubs worden beide gemaakt van verantwoorde en recyclebare materialen. De houtsoorten die gebruikt worden zijn allemaal FSC gelabeld en de kunststof hottubs zijn gemaakt van HDPE-kunststof wat voor 70% gemaakt is van gerecycled kunststof. Daarbij kan HDPE-kunststof zelf ook weer eenvoudig worden gerecycled. Naast de materialen van hottub zelf kan er ook een keuze worden gemaakt in de manier van verwarmen. Er zijn namelijk houtgestookte hottubs, waarbij met een houtkachel het water snel op temperatuur wordt gebracht. Maar er zijn ook tubtainers waarbij het water elektrisch wordt verwarmd. Als laatste optie is er ook nog de combinatie van de houtkachel en de elektrische tubtainer, een hybride hottub. Hierbij wordt het water snel op temperatuur gebracht door de houtkachel om vervolgens met de elektrische tubtainer het water op temperatuur te houden. De waterzuivering van de hottubs kan automatisch plaatsvinden. Met een ingebouwde timer kan u zelf bepalen wanneer de waterzuivering plaatsvindt. 

Hottubs aanschaffen

Met een nieuwe hottubs kan u volledig tot rust komen in uw eigen tuin. U kunt even alles vergeten in genieten in het heerlijke warme water. De hottubs van hottub select worden altijd als complete pakket verkocht. De hottubs worden namelijk inclusief afdekking, trap, hitteschil, afvoerkraan en thermometer geleverd. Zo bent u met een bestelling in één keer klaar. Er kan gekozen worden uit 20 verschillende modellen en 400 variaties. Zo kan u de hottubs zelf samenstellen naar eigen wensen. Zoals eerder vermeld zijn er houten hottubs en kunststof hottubs. Bij de houten hottubs wordt vaak aangeraden om te kiezen voor het verwarmen met een binnenkachel. Bij een kunststof hottubs wordt er aangeraden om een buitenkachel te gebruiken. Met een keuze voor welke houtkachel u gaat aanschaffen is het handig om daar rekening mee te houden. Een hot tub houtgestookt kopen kan bij hottub select, zij zijn de grootste hottub leverancier van Nederland en België. Naast de houtgestookte hottubs zijn ook de eerdergenoemde hottubs hier eenvoudig te bestellen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.