Dé bedrijfswagen voor uw onderneming

Bent u als bedrijfsleider op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Wie weet zoekt u naar een personenauto die niet alleen prachtig is om klanten mee op te halen en naar afspraken en vergaderingen te vervoeren, maar waar ook nog eens ruimte op is voor subtiele advertentie. Of misschien bent u als bedrijfsleider van een bedrijf wat goederen bezorgt en aflevert bij cliënten juist op zoek naar een koel bakwagen met laadklep, met een goed werkende bakwagen koeling. Wat voor bedrijfswagen u ook zoekt; er is er een voor uw bedrijf. 

 

Elk bedrijf een wagen 

 

Allereerst, nog voordat u het budget van uw bedrijf induikt om ruimte vrij te maken voor die hoognodige personenauto of koel bakwagen met laadklep, is het goed om na te denken over wat voor bedrijfswagen of wagens het best bij uw bedrijf passen. Moet er bijvoorbeeld genoeg ruimte zijn voor zowel gekoeld als regulier vervoer? Is er ook genoeg ruimte aan de buitenkant nodig voor subtiele of niet subtiele advertentie? Hoe zit het met aantallen; heeft uw bedrijf aan één bedrijfswagen genoeg, of zit het zo langzamerhand al op twee of meer? Een bedrijfswagen moet een aanwinst zijn voor uw bedrijf; rendabel en lucratief op de lange termijn, van een personenauto tot een koel bakwagen met laadklep. 

 

Budgetplan 

 

Een nieuwe bedrijfswagen is een grote uitgave voor elk bedrijf, ook een dat behoefte heeft aan een goede bakwagen koeling. Hierom is het goed om rekening te houden met het feit dat een bedrijfswagen geen eenmalige uitgave is, maar een investering die zal blijven vragen. Denkt u aan brandstof en belasting, maar ook aan onderhoud en reparaties. Kortom, geen eenmalig groot bedrag wat uit het budget gaat, maar een blijvende investering die dan ook blijvend in uw budget zal moeten worden meegenomen. Hierom is het goed om twee keer na te denken en te overwegen bij de aankoop van iets groots als een bedrijfswagen; het is een nieuw stukje inboedel waar uw bedrijf klaar voor moet zijn, zowel organisatorisch als financieel. 

 

Een bedrijfswagen moet meer naar het bedrijf brengen dan het wegneemt. Of het nu een auto is om cliënten mee te vervoeren of een koel bakwagen met laadklep om goederen in te vervoeren (van catering en gebak tot andere producten die wel of geen koeling behoeven), met genoeg overweging en een goede financiële begroting komt er ook voor uw bedrijf een nieuwe wagen.